Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Tilgivelse

Ingimage

FIND TILGIVELSE

Jeg fandt 100 ”gode” grunde til den abort. Andre overbeviste mig om, at abort var det bedste valg, det rigtige valg, måske endda det kærlige valg – men jeg ved bare, at det ikke passer. Når jeg sidder foran skærmen nu, er det, fordi min sjæls inderste ikke har ro: Aborten var forkert! Aborten skulle aldrig have været! Abort er at slå ihjel – og det kan 100 ”gode” undskyldninger ikke lave om. Og aborten kan ikke gøres om. Så hvad nu? Jeg har svigtet, og jeg står skyldig over for Gud – og over for mit barn. Hvad kan jeg gøre, nu hvor der ikke er noget at gøre?

GUD HAR DIG I TANKERNE

Hør, hvad Gud siger til netop dig. Gud har set, at du umuligt kan blive din byrde kvit ved egen hjælp – derfor kommer Han nu til dig med en klar opfordring: Hvis du bekender din abort, er Gud trofast og retfærdig, og Gud tilgiver dig din abort – eller aborter – og renser dig for al din uretfærdighed (frit fra 1.Johannesbrev kap.1 vers.9). Et sønderbrudt hjerte vil Gud aldrig afvise. Hans budskab til dig er, at Jesus har overvundet det onde i verden, også din abort. Han har taget din skyld – den hører ikke længere dig til. Gud siger i dag til dig, at også aborten er der tilgivelse for.

HVORDAN TILGIVER GUD?

Du kan måske fortrænge eller forsøge at glemme alt om aborten – men det forsvinder skylden ikke af. Derfor siger Gud, at du må komme til Ham med din abort, så vil Han fjerne skylden, for ”så høj som himlen er over jorden, så stor er Hans nåde mod dem, der frygter Ham; så langt som øst ligger fra vest, så langt har Han fjernet vore synder – og abort – fra os.” Så langt som østen er fra vesten, det vil sige uendeligt, det vil sige helt væk. Gud kan som den eneste bringe din skyld ud af verden – helt væk.

DU ER ELSKET

Gud tilgiver, fordi Han elsker. Han elsker barnet, som aldrig blev født. Han elsker dig, som fik aborten. Og Hans kærlighed er så guddommelig stor, at Han nu tilbyder dig, at Han vil fjerne din abortskyld, hvis du vil give Ham den. Det gør du ved at gå til Gud med aborten og dit barn – læg det i Guds hænder. Så tilgiver Han dig. Du vil måske altid bære arrene i din sjæl efter aborten, men i Guds øjne er du ren, fin og smuk.

DER ER HJÆLP AT FÅ

Ønsker du Guds tilgivelse for din abort, da læg dit hjerte i denne bøn:

Gud, tilgiv mig!
Min skyld vokser mig over hovedet.
Byrden er blevet for tung for mig.
Jeg har gjort det unævnelige, Gud.
Jeg har fået fjernet mit eget liv – mit barn.
Min skyld råber til himlen, jeg er knust.
Jeg bekender min skyld og beder dig, Gud,
om at fjerne min skyld fra mig.
Jeg håber på din tilgivelse, Gud!

– Jesus siger: ”Den, der kommer til mig, vil jeg aldrig vise bort.”
Johannes Evangeliet kapitel 6. vers. 37

Eller:

Kontakt Abortlinien og få hjælp og rådgivning. Abortlinien har mulighed for at henvise dig til en præst, en psykolog eller en psykoterapeut, der tager dig og dine følelser af sorg og skyld alvorligt.