Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Gør Abortlinien kendt

Privatfoto

Gør Abortlinien kendt i dit lokalområde

Del visitkort ud

Abortliniens visitkort

Del Abortliniens visitkort ud

Bestil en lille stak visitkort, del dem med dine venner, sæt dem på opslagstavlen på kollegiet eller læg dem i læsesalen på dit studiested. Sørg på den måde for, at alle i din omgangskreds kender Abortlinien: Så er hjælpen aldrig ret langt væk, hvis man behøver den!

Brug klistermærket overalt

Sæt et klistermærke på din bærbar eller i din bilrude! Vær med til at gøre Abortlinien kendt i bybilledet

Sæt en annonce i din gratis ugeavis

Saml penge ind i din kirke/ungdomsforening til f.eks. tre måneders annoncering i den gratis ugeavis, der deles ud i dit område. (Pris eks: Ugeavisen Vejle, 13 gange – svarer til tre måneder, lille annonce i farver, ca. 6.000,-).
Download annoncegrafik her:

Lille annonce (41 x 41 mm)

Stor annonce (86 x 30 mm)

Kombiner dette med nogle af de øvrige initiativer. Få evt. samtidig en omtale af Abortlinien på avisens sider. Kontakt abortlinien leder.

Del pjecer ud på dit kollegie eller i din boligblok

Spred Abortliniens informative pjece i dit nabolag. Bestil f.eks. 300 pjecer og del dem ud i en boligblok/kollegiebyggeri i dit nærområde. Elller gå sammen en flok og læg dem i postkasserne i hele din bydel.

Fortæl om Abortlinien

Bed om ordet ved kirkekaffen eller efter et møde. Fortæl om Abortlinien og det vigtige arbejde, der udføres. Lav en indsamling og del et visitkort/klistermærke ud til alle.

Brug Facebook

Besøg Abortliniens Facebookside. ‘Like’ siden og del de opslag, der kommer. Indsæt en annonce for Abortlinien som dit coverbillede (se eksempel nedenfor) i et par dage og skriv hvorfor du støtter Abortlinien. Et coverbillede når længere ud, end et almindeligt opslag. Du kan også lave din helt egen kreative grafik om Abortlinien – om at der er nogen man kan tale med, hvis man er uventet gravid eller sørger efter en abort – og del den med dine venner. Find inspiration i Abortliniens brevkasse eller på abortbarnet.dk.

Find inspiration

  1. Abortliniens brevkasse
  2. Abortbarnet.dk
  3. Fra brevkassens hverdag

Bestil Abortlinie-materialer på rettentilliv.dk