Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Breve 2020

Ingimage

Offentliggjorte breve

1. december 2020

Undskyld min lille skat. Det var aldrig meningen jeg skulle skille mig af med dig. Det forstod jeg først, da aborten var i gang. Du vil altid være elsket og savnet. Din storebror passer på dig, så du er ikke alene. Din mor.

 

15. november 2020

Jeg savner dig min lille skat.

 

2. november 2020

Kæreste lille du, jeg er så ked af den beslutning jeg har taget. Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på dig, og hvilket menneske du vil være blevet til. Din storesøster vil ha elsker dig så højt, og det ville din far også når først han havde mødt dig.

Jeg er så ked af jeg ikke bare holdte fast i min egen beslutning så vi kunne have haft hinanden. Du havde været det hele værd, det er jeg sikker på. Mor savner dig, og undskyld.

 

28. oktober 2020

Jeg ville ønske at min mand havde støttet op, så vi havde kunne være et 5 kløver i dag. Du var én for meget til ham, og jeg frygtede at vi ville blive en ulykkelig familie på 5, og gik efter den lykkelige familie på 4. Nu med en ulykkelig mor til følge.

Selvom du ikke var planlagt, så føles det som om du havde fuldendt vores familie. Vi mangler dig… Jeg mangler dig! Jeg håber, at jeg kan tilgive mig selv og mine nærmeste en dag, selvom jeg nu har prøvet i 2,5 år, hvad der føles som i en evighed. Du lille stjerne, jeg tænker på hvad du havde bragt med dig hver ENESTE dag. Undskyld! Tilgiv mig.

 

18. oktober 2020

Kære lille sjæl, jeg kommer aldrig til at finde ud af hvad du dufter af, eller hvordan din stemme lyder eller hvordan det ville føles at høre dig sige mor. Jeg fortryder så inderligt meget at jeg jeg ikke troede mere på mig selv og mine evner til at kunne klare det uden din far. Det var på samtidigt så svært at se ham så ude af sig selv over han skulle være far til et barn han ikke ønskede. Jeg er sikker på min kærlighed havde været nok og vi skulle nok have klaret os uden ham.

Jeg ville idag 14 uger efter aborten ønske jeg havde beholdt dig og jeg skulle bare have givet mig selv mere tid, så var jeg måske kommet til den rigtige beslutning, for den vej jeg tog kommer aldrig til at være den rigtige beslutning. Den blev taget udelukkende for et andet menneske som mente, det eneste ansvar jeg havde var for ham og mig og han så dig ikke som en levende sjæl der var igang med at vokse i min mave.

Jeg skulle have beholdt dig, for nu hvor jeg er ude af mig selv over at have mistet dig, er din far fuldstændig ligeglad med mine følelser og hvor ensom jeg er tilbage med dem. Jeg vil altid tænke på dig og hvilket menneske du ville have blevet ❤️

 

11. september 2020

Kære lille barn Du nåede aldrig at se lyset i dine øjne, men du nåede at blive elsket. Du ville være 4 år i dag, fuld af liv. Jeg magtede ikke at give dig liv for 4 år siden, men har fortrudt det inderligt. Du var et lille barn på vej, men dine forældre var ikke klar. Jeg håber du kan tilgive mig, og du skal vide at du bliver storesøskende en dag. Det lover jeg dig. Jeg mindes dig, og du vil altid være hos mig. Kærlighed fra din mor

 

18. juli 2020

Vi savner dig, hver eneste, eneste dag. Vi ved, at du har det godt. Hvor ville vi ønske, at det var sammen med os. Vi elsker dig.

 

4. juli 2020

Undskyld min lille peanut. Ville ønske at jeg havde lyttet til mig selv og givet dig en chance. Du vil altid blive husket og elsket.

 

22. juni 2020

Mit kære barn undskyld at jeg ikke valgte at beholde dig at jeg valgte at du ikke skulle blive en del af mit og din fars liv . Jeg var ung og blev tvunget til at vælge dig fra af din far. Jeg fortryder hver dag. Jeg tænker på dig, og hvis jeg kunne gøre det om, så havde jeg gjort det. Jeg tænker på dig hverdag. Jeg savner dig min lille skat. Kys din mor.

 

10. marts 2020

Undskyld. Du skulle have været noget fantastisk. Jeg tænker på dig og fortryder hver eneste dag. Jeg mangler dig i mine arme, min krop er tom. Du skulle have været, og jeg lever hver dag med skylden. Jeg håber at du lever videre et andet sted. For selvom jeg aldrig holdte dig, er du en del af mit hjerte.

 

3. marts 2020

Undskyld jeg ikke gav dig en chance. Undskyld jeg ikke tænkte på dig. Undskyld fordi jeg ikke var mere ansvarlig. Undskyld.

 

10. februar 2020

Kæreste du! Jeg elskede dig fra det sekund da jeg for 11 år siden fandt ud af at du var blevet til, desværre gjorde din far det ikke, han var ikke klar til at du så dagens lys, du fortjente begge dine forældre og jeg var ikke sikker på, at du havde haft din far i dit liv, men idag er jeg overbevist om at han havde lært at leve med dig og havde elsket dig så højt som jeg.

Jeg fortryder hver eneste dag at jeg tog livet fra dig, du er dybt savnet, og havde haft en lillebror der havde set op til dig, elsket dig og fulgt dig overalt. Al kærlighed fra din sørgende mor

Du kommer aldrig tilbage, men du er alligevel til.