Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Brev til mit barn

Ingimage

Offentliggjorte breve

27. maj 2024

Hej lille du ❤️

Tiden flyver afsted og du ville snart fylde 1 år, hvis du kom til. Jeg kan mærke at jeg langt om længe er ved at komme videre, og det gør mig også ondt. På din storebrors fødselsdag var signalerne klokkeklar på graviditet og testede da positiv dagen efter. Jeg havde ikke set den komme. Hvilken overraskelse. Men selvfølgelig var du mere end velkommen! ❤️

Men der skal to til den slags beslutninger. Din far ville ikke have flere børn. Han var ret tilfreds med dine to søskende. Og det skar i mit hjerte 💔 hvordan kunne han ikke have lyst til at have dig?? Jeg husker at se dit hjerte blink. Lille skunk. ❤️

Jeg husker tårerne trillede ned af mine kinder da jeg tog pillen og fortrød så inderligt et par timer senere. Aborten havde sin effekt og blødning kom. Der var jeg knust. Det var jo ikke mit ønske at vælge dig fra 💔💔💔

Jeg husker gåturen ned på stranden og så op på stjernerne og brød helt sammen. Undskyld at jeg valgte dig fra. At det var mod min vilje er ingen acceptabel undskyldning. Det er en sorg jeg må leve med.

Jeg har ofte tænkt på dig. Jeg er overbevist om at du var en lille pige. Det kom til mig i en drøm. Din storesøster er lige fyldt 5 og hun spørger om hun ikke må få en lillesøster 💔 hun skulle bare vide, lille skat. 💔

Jeg føler ikke at jeg kan tillade mig denne sorg, da den er selvforskyldt. Men lille skat. Min lille stjerne, du skal vide at du aldrig bliver glemt. Jeg vil altid undre mig over hvem du mon var eller ville blive til. Jeg ved uden tvivl hvad du skulle have heddet. Men det holder jeg for mig selv. For hvad nytter det at pine mig selv. Jeg bliver nødt til at komme videre nu.

Undskyld lille skat. Men jeg må prøve at komme videre nu.

Jeg vil altid kigge op på stjernerne på stranden og tænke på dig. På hvor uretfærdigt det hele er. Og kan aldrig tilgive mig selv for ikke at have fået dig. Det er så sandt når de siger at man ikke fortryder de børn man får, kun dem man ikke får 💔

Lille A. Du er i mine tanker ❤️

 

14. februar 2024

Kære lille stjerne

Jeg glemmer aldrig, da mor fortalte hun var gravid. Jeg var så far stolt. Natten der fulgte var forfærdeligt, da det langsomt gik op for mig, at vi ikke kun tilbyde det, du fortjente. Vi aftalte at sende dig op på himlen og vente til, vi blev klar. Mor passede så fint på dig lille skat, og du fik hende til at stråle. Hun var så smuk.

Jeg tænker på dig hver eneste dag.

Barnets navn: Lille Stjerne 💫

 

5. februar 2024

Smukkeste lille stjerne 💫❤️

Du var ikke uønsket, mor og far var dog ikke klar.
Jeg glemmer aldrig da jeg fandt ud af, at jeg var gravid med dig – selvom jeg nok allerede vidste det inden de to streger på testen viste sig, du havde nemlig på alle måder gjort opmærksom på dig selv.

Du var hos mig i så kort tid, men alligevel mærkede jeg dig på alle tænkelige måder, og du gjorde at jeg ikke følte mig alene. Derfor var det også en kæmpe sorg, da du ikke længere var hos mig og jeg kommer mig aldrig over det valg jeg/vi var nødt til at træffe.
Jeg går med en ring, som jeg har fået af din far – den minder mig om dig, og på den måde er du stadig hos mig.

Jeg elsker dig.

Barnets navn: Lille stjerne

 

13. januar 2024

Kære lille væsen.

Tak fordi du valgte mig som din mor♥️ Det er en stor ære at du ville være her hos mig og jeg ville have elsket dig betingelsesløst! Men du har en storebror og storesøster, som har brug for al min styrke og hjælp, og derfor har jeg været nødt til at træffe det svære valg!

Jeg ved at du altid vil være hos mig i mit hjerte, og jeg elsker dig og græder ved tanken om at vi aldrig skal mødes.

Kys fra din mor

Barnets navn: Karen

 

4. januar 2024

Kære lille Bean

Jeg savner dig. Du var så stort et ønske for både din far og jeg, men det skulle ikke være nu. Du var ikke klar til verden, og gik til grunde, men du gemte dig stadig trygt bag mit maveskind i lang tid derefter.

Jeg er så ked af, at jeg selv skulle tage medicinen, der udstødte dig fra min krop, selvom du ikke kunne leve. Sorgen over dig vil nok bo i mig til evig tid, du vil for evigt være mit første barn og min største kærlighed.

Jeg elsker dig. Knus din mor

Barnets navn: Bean

 

Du kommer aldrig tilbage, men du er alligevel til.