Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Breve 2017

Ingimage

Offentliggjorte breve

12/09/2017 – 23:33
Mit elskede hjertebarn. Hver eneste dag et du savnet. Jeg ville ønske du ikke havde været syg, så du kunne have oplevet livet, men du vil være med i mit, hver eneste dag. Jeg bærer dig stadig lige under mit hjerte.

10/26/2017 – 21:45
Jeg elsker dig og er ked af at vi ikke skulle få givet hinanden livet. Nydt hinanden, grint, grådt og bare være. Jeg ved du ville være blevet helt vidunderlig og fuld af livsglæde. Det vil jeg tage med mig fra dig – at turde livet og tro på at kærligheden er det største. Bygge mig selv op i den tro at alt det jeg mærker er sandt og lære at stå ved det, som jeg ved jeg ville have gjort alt for at lære dig <3 du er elsket!

10/03/2017 – 20:01
Mit lille mirakel. Du var så elsket og så ønsket i mine øjne. Du eksisterede imod alle forventninger, og elskede dig allerede fra første positive test. Du var et mirakel, og alt var, som det skulle være med dig. Du var perfekt, du var elsket og ønsket. Jeg vil altid elske dig, og jeg vil aldrig glemme dig.

09/23/2017 – 22:38
Jeg er ked af det … undskyld undskyld undskyld , det var det eneste jeg kunne gøre i den situation jeg stod i..nu fortryder jeg hver eneste dag. Du er i mine tanker dag og nat, og du vil altid være i mit hjerte…er så ked af at du ikke fik en chance. Kunne jeg bare skrue tiden tilbage..så ville jeg aldrig have gjort det. Men jeg viste det ikke da jeg stod i det. Du var elsket.. nu skal jeg lære at leve med det jeg har gjort. Det gør SÅ ondt. Mit hjerte er knust. Tilgiv mig ❤️❤️

09/15/2017 – 18:14
Mit liv er gået helt i stå siden jeg (og din far) fravalgte dig, selvom jeg på overfladen virker glad og ressourcestærk. Du er med mig i tankerne og i kroppen hver eneste dag. Undskyld er et fattigt ord… jeg er så uendeligt ked af det og ville gøre det om, hvis jeg kunne. Du var et fremtidigt ønske(barn) for os begge, men tvivlen overrumplede os tilsidst og vi blev bange og små. Undskyld.. jeg vil altid være ked af aldrig at lære dig at kende.

08/29/2017 – 21:55
Jeg er så ked af det. Så uendeligt ked af det.

07/22/2017 – 21:25
kære ufødte undskyld at jeg gik af med dig men det var det eneste rigtige at gøre jeg ved jeg ikke kunne give dig det du fortjente men du skal vide at jeg tænke på dig hver eneste dag og at jeg virkelig savner dig af hele mit hjerte men jeg ved jeg ikke kunne være den mor du ønskede og fortjente men du skal vide du lever videre i mit hjerte og en af grundene til at jeg valgte ikke at få dig var at hverken min familie eller din far støttede beslutningen og du fortjente ikke at komme til en verden hvor du ikke var ønsket af andre end mig men jeg vil aldrig glemme dig min skat jeg elsker dig alt kærlighed din mor

06/14/2017 – 23:44
Kære liv der var inde i min mave lige før. Jeg har aldrig ønsket mig noget så højt som en barn. Jeg troede ik jeg kunne blive gravid. Og pludselig var du der. Jeg er så ked af at du ikke er med mig mere. Hvordan ville du mon have været? Se ud? Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på dig. Du skulle fjernes fra mig, fordi livets omstændigheder var imod dig og dit liv ville have været usikkert og i det skjulte for altid. Eller nok var det mest mig dét gjaldt men jeg turde ikke løbe risikoen. Jeg håber du er et godt sted med alle de andre små smukke sjæle. Og jeg håber du kan tilgive mig mit livs største fortrydelse. Og jeg håber vi mødes engang. Jeg elsker dig.

05/09/2017 – 22:10
Nu det mange år siden du forsvandt og jeg savner dig stadig. Jeg blev presset til at stoppe din smukke unikke udvikling i min mave, jeg var for svag til at holde det press ud. Jeg kan stadig mærke dig ind i mellem og ved at jeg elsker dig. Min kærlighed er stor, smertefuld og ensom. Jeg kan heldigvis glæde mig over dig nu da smerten er på afstand, mærke dig, savne dig og vide at du var der. Jeg får aldrig nogle børn, du var min eneste lille og du var kærlighed. Jeg lever her i verden og er glad igen nu, men kære lille skat du er hos mig i mit hjerte hvert sekund og jeg elsker dig

04/04/2017 – 08:59
Hej min lille skat aldrig har jeg følt mig så dårlig og så alene i verden, ingen snakker om det mere og du er nærmest tabu at nævne, men for mig vil du altid være noget særligt og du vil altid blive husket for du er min ❤ jeg savner dig og tænker tit på hvordan du havde set ud hvordan du havde været, ved du havde været fantastisk og jeg havde elsket dig så meget ved vi ses en dag ❤ knus fra din mor

02/10/2017 – 00:42
Jeg tænker så tit på dig. Tænker på at have dig her ved os og nu din lillebror, men havde han været her hvis du ikke var blevet valgt fra? Jeg elsker dig og håber du har tilgivet os. Håber du vil holde hånden over din bror. Du vil altid bo i mit hjerte til trods for jeg aldrig lærte dig at kende. Vi mødes en dag min skat.

01/30/2017 – 15:52
Lille du der var så fin, vi så dig to gange. Dit fine hjerte slog perfekt. Dine kromosomer blev tjekket og du var bare så fin. Desvære havde du din fars genfejl, derfor er du ikke længere hos os, men du har fået den bedste stjerneplads. Vi ser dig hver dag. Vores prinsesse du vil aldrig være glemt, men dybt gemt i vores hjerter. Vi er sikker på at du er bedre tjent med et liv som stjerne end et langt liv med genfejl. Takket være dig vil vi for alt i verden kæmpe for at give dig en lillesøster eller lillebror som er sund og rask. Hvis du græder ligesom os, så husk på at vi en dag mødes igen, og der vil du få lov til at ligge hos os som du skulle have gjort ved vores første møde på dejlig sommerdag.

01/18/2017 – 16:52
Min lille skat. Jeg er så uendelig ked af at jeg ikke nåede at standse din far i tide. Jeg burde have taget afstand så du kunne få lov at vokse dig stor og stærk. Du kæmpede og kæmpede for at blive hos mig, og gav mig tegn efter tegn for at prøve at skrige om hjælp. Men jeg hørte intet før det var for sent. Jeg er så uendelig ked af at jeg ikke nåede at redde dig. Da lægerne sagde at du ikke var der længere, havde jeg et brændende håb om at de tog fejl. Først da jeg sad med dig i mine hænder her til morgen gik det op for mig. Jeg vil aldrig nogensinde glemme dig, og du vil altid have den største plads i mit hjerte. Jeg elsker dig <3 Farvel mit lille mirakel.

Du kommer aldrig tilbage, men du er alligevel til.