Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Er gravid og i tvivl. Skal jeg beholde barnet?

Spørgsmål:

Jeg er 32 år og har en søn på snart 4 år er alene med ham. Er blevet gravid og jeg er så meget i tvivl om hvad jeg skal gøre. Skifter hele tide imellem at beholde og få abort. Far til barnet er også far til den søn jeg har. Men vi er ikke sammen (meget forvirrende)

De fleste jeg har snakke med det om er sikker på jeg nok skal klare det. Og at det lyder som om, jeg har taget et valg uden af være bevist om det selv. Men hvorfor bliver jeg så i tvivl hele tiden??

Svar:

Hej
Du er gravid og i tvivl. Det lyder svært at “skifte hele tiden”. Hvad gør dig i tvivl? At du bliver alene med 2 børn? – Der dog er hel-søskende og faderen er delvist tilstede. Dit netværk er sikker på, at du kan klare det. Hvad tænker du, når de siger det? Vil du få brug for hjælp? Kan dit netværk give det? Hvad siger faderen? Er det en mulighed at I får et fast forhold og bliver en familie?

Hvad tænker du om abort?

Hvordan tror du, du vil have det, hvis du beslutter dig for abort?
Hvordan tror du, du vil have det, hvis du beslutter dig for at beholde barnet?
Hvad kunne gøre det lettere for dig at overskue at beholde barnet?

De fleste får det psykisk svært efter en abort i kortere eller længere tid og af forskellig sværhedsgrad. Overvej, om du vil udsætte dig og din søn for den risiko. Læs evt i brevkassen om andres erfaringer med abort. Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk eller ringe til Abortlinien 48394848

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske

Relateret læsning: I tvivl om abort

13.03.14