Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

I tvivl om abort

Spørgsmål:

Hej abortlinjen.

Jeg er 15 år og i den uheldige situtation at jeg er blevet gravid. Jeg er kun i 2 uge, og er blevet gravid med min bror. Min bror er 5 år ældre end mig og vi har altid været meget tætte. Hvis jeg vælger at få barnet er jeg sikker på vi kunne arbejde godt sammen om at få barnet. Jeg er selv adopteret og ved derfor hvor vigtigt det er at have en mor og en far der elsker en og hinanden. Jeg går i 9. klasse og bruger meget tid på skolen. Hvad synes i jeg skal gøre?

Svar:

Hej
Du skriver, at du er 15 år og gravid med din bror. Det lyder meget bekymrende, og det skal du tale med dine forældre om. Hvordan ved du, at du er gravid? Har du været hos lægen?
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske