Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Min kæreste ønsker abort, men det er jo også mit barn

Spørgsmål:

Hej brevkasse. Min kæreste og jeg er blevet gravid, men hun vil ikke have barnet. Hvad gør jeg?- Hun bliver ved med, at sige det er hendes krop, men det er jo lige så meget mit barn.

Hjælp mig!!

Svar:

Hej
Det er en svær situation for dig. Din kæreste ønsker abort, men det gør du ikke. Havde I talt om, at hun kunne blive gravid? Har hun lige fundet ud af, at hun er gravid, og dermed fortsat noget chokeret?

Selvom det er Jeres fælles barn, så er det hendes valg, om hun vil have abort eller ej. Hvad kan du gøre? Du kan lytte til hende og finde ud af, hvad der gør, at hun ikke ønsker barnet. Tvivler hun på Jeres forhold? Synes hun, hun er for ung? Er der nogen af hendes forbehold, som I sammen kan finde en løsning på? Fortæl hende, hvilke tanker du gør dig om abort, barn, forhold.

Sæt Jer evt sammen ind i, hvad abort er og hvilke konsekvenser hun kan forvente efter en evt abort. Læs evt på Abortliniens hjemmeside. Overvej begge, hvordan I tror en evt abort vil påvirke Jeres forhold. Nogle forhold kan ikke holde til et barn, mange forhold kan ikke holde til en abort, særligt hvis parret ikke var enige.

Håber det bedste for Jer. Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske

Relateret læsning: Min kæreste ønsker ikke abort, men det gør jeg.