Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Jeg føler mig så ensom og tom efter min abort

Spørgsmål:

Jeg føler mig så ensom og tom efter min abort for 2 dage siden.
Græder konstant og savner helt at have min lille pige i maven, hvornår går følelsen væk og hvad kan jeg gøre?
Er helt ved siden af mig selv og har ingen at snakke med om min situation.

Svar:

Hej
Du har lige fået en abort, og oplever savn, ked af det-hed, ensomhed og tomhed. Du spørger, hvornår følelsen går væk, –det kan jeg ikke svare på. der kan gå lang tid. Hvad fik dig til at vælge abort? Hvordan havde du regnet med, at det ville være for dig at få abort? Kig evt her på siden: Efter abort.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske