Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fortryder under medicinsk abort

Spørgsmål:

Jeg er i gang med en medicinsk abort. Hvis fosteret stadig lever, ved jeg ikke om jeg kan gennemføre. Fik for 2 dage siden en tablet der skulle få fosteret til at gå til grunde, men dette er ikke sket. I dag fik jeg endnu en sammen med 2 stikpiller til at afstøde graviditeten.

Jeg skal møde op igen i morgen til endnu en gang stikpiller. Jeg har 2 børn i forvejen og vores familie er slidt efter at have en dreng der har været meget syg, men tanken om nr.3 barn har været tilstede. Jeg har det sådan at hvis der stadig er liv i fosteret i morgen ved jeg ikke om jeg kan gennemføre aborten. Så mit spørgsmål er om fosteret tager skade på udviklingen, hvis det i første omgang er overlevet en medicinsk abort ?

Svar:

Hej. Når du læser dette har du været på hospitalet og ved, om fosteret fortsat er i live og om det kan overleve. Det må være meget svært at fortryde en abort, mens den er igang. Læs om medicinsk abort.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske