Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Unormal blødning efter MA og medicinsk abort.

Spørgsmål:

Hej, Jeg fik fortaget et medicinsk abort tilbage d. 10 marts, alt forløb som det skulle vedrørende blødning efter. Nu sidder jeg så, her i midt juni og tester stadig positiv på en graviditetstest. Derudover fik jeg min første menstruation her d. 7 maj. Lige siden d. 7 maj, har jeg blødt. Det er godt nok meget lidt, vil nok kalde det pletblødning, men det gør mig en smule urolig. Skal jeg kontakte min læge? Eller er det bare sådan kroppen reagere efter en medicinsk abort?

Svar:

Hej

Det er ikke almindeligt at bløde så længe efter abort. Kan du være blevet gravid igen?

Jeg vil foreslå dig at kontakte din læge. Der er formentlig ikke noget at være bekymret for, men måske du skal have en udskrabning.

Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske