Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ulykkelig

Spørgsmål:

Hejsa

Jeg ulykkelig lige for det der sket lørdag aften hvor jeg blev akut hente af ambulance, da jeg lige pludselig havde voldsomme blødninger som ikke vil stoppe. Det har vist sig at jeg havde fået en spontan abort efter som der kom så meget blod ud af mig😭💔😞 vi kom hjem fra hospitalet søndag formiddag.

Hospitalet har sagt til os at vi kan prøve igen efter sommeren for der er min krop klar igen, mig og kæresten har snakket om at vi vil gerne prøve igen efter sommeren❤️❤️Men jeg bløder stadigvæk og har nogle voldsomme menstruations smerter, jeg ved ikke om det er min menstruation som er kommet . Jeg har en tid ved min læge i morgen. Hvad skal jeg gøre.

Svar:

Hej

Når du læser dette, har du nok været hos din læge og fået svar på dine spørgsmål.

Det er trist for dig og Jer med din spontane abort.

Håber dine blødninger efter aborten snart ophører og at din næste graviditet bliver uden komplikationer.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske