Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Senabort og blødning

Spørgsmål:

Hej. Jeg er en 24 årig pige som i oktober fik en senabort, da sygehusvæsenet lod mig vente 3 uger på en scanning, og fordi alle synes jeg skulle genoverveje mit valg, som var klart fra starten: Det skal væk.

Det blev født på 12 timer, og jeg har aldrig været så lykkelig, som jeg var, da det var overstået. Jeg har nu efter 4-5 uger fået styrt blødning, som har stået på i en uge nu. Der er stadig blod klumper i det, og det er rigtig meget jeg bløder. Er det almindeligt at det er så voldsomt og at der er klumper i?

Jeg ved godt fra det sidste scanningsbillede på fødedagen, at der var lidt blod tilbage, men der kom også store blodsamlinger ud efterfølgende den første uge. Men nu er det voldsomt, og jeg undrer mig over om det er min menstruation der er igang nu??

Svar:

Hej
Jeg vil opfordre dig til at kontakte din læge mhp undersøgelse.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske