Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid som 14 årig??

Spørgsmål:

Mig og min kæreste havde sex for første gang for 9 dage siden (min første gang) og vi brugte ik beskyttelse, er sygt bange for om jeg er gravid… skulle have haft min menstruation den 2 december men den kom ikke, og har taget 1-2 graviditetstest men de viser negativ? Har mens smerter men bløder ik?

Svar:

Hej
Du er meget ung og har allerede haft sex. Blev du presset af din kæreste? Faktisk må man ikke have sex med nogen under 15 år.

Udebleven menstruation kan skyldes andet end graviditet. Tag evt. en test mere. Og tal med din mor eller din læge. Husk, at ingen beskyttelse er 100% sikker.

Jeg vil opfordre dig til at vente med sex, til du kan overskue at blive gravid. Abort er alvorligt. Og sex er ikke et modenhedstegn. Du og din kæreste kan have et godt forhold, hvor I lærer hinanden godt at kende uden at have sex.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske