Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Spontan abort igang

Spørgsmål:

Mandag d. 12.03.18 var jeg i klemme i mellem en flok søer på arbejde! Blot til info er/var jeg 9 uger (8+6) mandag d. 12.03.18 Der resulterede i at jeg mandag aften fik voldsomme smerter i mave – og bækken. Tirsdag morgen var jeg begyndte at bløde samtidig med en voldsomme smerter. Torsdag gik jeg til læge og sendt til akut scanning og fik afvide at en spontan abort var igang og hvis der ikke skete mere over weekenden og mandagen (en uge efter) skulle der sættes en medicinsk abort igang tirsdag! Derefter skulle jeg til blodprøvekontrol og læge 2 uger efter for at kontrollere at alt var/er ude altså først i uge 14.

Mit spørgsmål er nu, kan det passe at jeg skal gå en uge med voldsomme smerter og kraftige blødninger (dog uden klumper) i en hel uge inden der sættes noget igang? Og at der derefter skal gå yderlige to uger inde lægebesøg igen?

Svar:

Hej
Hvor er det barsk, at du aborterer spontant efter arbejdsulykke, kan man vel kalde det. Hvis du er utryg ved dine smerter og blødninger, vil jeg foreslå, at du kontakter vagtlæge/læge. Måske skal der ikke sættes medicinsk abort igang, fordi du aborterer alt spontant.

Håber du kan tale med nogen om aborten. Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske