Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Blev du også presset til abort?

Spørgsmål:

Kære brevkasse.

Jeg er en 47 årig kvinde fra Frederikshavn, som fik en abort da jeg var 20 år. Jeg husker at jeg ringede til min kæreste og sagde at han skulle være far og alligevel endte det med abort. Det var især et KÆMPE pres – vil endda kalde det for et ondskabsfuldt pres fra min egen far, som gjorde at jeg ikke turde lytte til mig selv. Og min kæreste synes heller ikke, at det var lykkeligt. Det var hvad de sagde, da de begge tog med mig til lægen.

Jeg har altid været imod abort og kæmpede imod lige til det sidste, så derfor er jeg blevet traumatiseret af hele episoden. Kunne rigtig godt tænke mig at mødes/snakke med andre som har det hårdt, efter de har fået en abort. Så send meget gerne en mail til abortlinien, hvis det er noget for dig.

Svar:

Hvis du har lyst til kontakt med kvinden, der skriver ovenstående, send da dine kontaktoplysninger til post@abortlinien.dk , så vil der blive formidlet kontakt.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske