Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Smerter under medicinsk abort

Spørgsmål:

Hej, jeg ved ikke om man kan skrive til jer mht det her, men jeg fik en pille igår som skulle stoppe graviditeten og i morgen skal jeg tage de der stik piller. Jeg har bare mega ondt i underlivet, ikke sådan indeni men mere udenpå og det svier, jeg ved jeg ikke har blærebetændelse så ville høre om det er normalt når man er ved at abortere?

Svar:

Hej
Du har nok fundet svar på dit spørgsmål, inden du læser dette. Hvis ikke, vil jeg vil opfordre dig til at tale med den læge, der har ordineret den medicinske abort. Du kan læse om medicinsk abort på Abortliniens hjemmeside.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske