Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Smerter efter spontan abort

Spørgsmål:

Hvornår holder smerterne op efter spontan abort? Det sket for 5 dage siden, at jeg mistede mit foster på 9+6 uger. Blodning er aftaget, hvor der kommer meget lidt, men smerter er ekstremt krampagtige og varer flere timer. Jeg har forsøgt med ipren og pamol hver 6. time (efter anbefaling af læge), men det hjælper ikke.

Er det normalt

Er det normale at man få så mange smerter? Hvornår kan jeg regne med, at smerterne holder?

Svar:

Hej
Det er trist med din spontane abort. Jeg vil opfordre dig til at kotakte din læge igen, læs evt om spontan abort her på Abortliniens hjemmeside.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske