Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Au pair og måske gravid?

Spørgsmål:

Hej…
Jeg tror måske jeg er gravid, for jeg har stadig ikke fået min menustration. Min kæreste og jeg gjorde det uden kondom, det var helt vildt dumt. Hvis jeg er gravid er jeg 100% sikker på jeg vil have en abort.

Kan en læge gøre det over en weekend?

Problemet er bare at jeg på nuværende tidspunkt er ude som au pair i England, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre! Er det bedste bare at tage tilbage til Danmark og få det ordnet? Kan en læge muligvis gøre det over en weekend?

Svar:

Hej
Hvis du tror, du er gravid, bør du tage en test. Hvis du ikke ønsker at blive gravid, bør du aldrig have sex uden prævention.

Abort er alvorligt

Abort er alvorligt, både for det lille nye liv og for dig. Hvis du er gravid, bør du sætte dig grundigt ind i, hvad abort er og hvilke reaktioner, du kan forvente, selovm du er helt afklaret om at ønske abort. Læs evt på Abortliniens hjemmeside. Tal med din læge i DK om dine muligheder for abort.
Hvis du er gravid, er du velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske