Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Skal jeg søge læge?

Spørgsmål:

Hej. Jeg er i uge 8+3. Lige testet positiv . Har igennem hele min tid med forsøg om at blive gravid haft meget uregelmæssig menstruation. Og derfor lidt overrasket over den positive teste . Har testet x 3 nu. Da jeg var 7+4, 8+0 morgen og aften. Alle klart positive.

Det jeg bliver usikker på, er at inden jeg testet positiv har jeg har brunlig udflåd, samt lidt plet blødning/tegn blødning når jeg tørret mig efter vandladning , dette har jeg oplevet igen i dag 8+3, men kun efter tørring, intet der kommer på mit trusse indlæg, ingen form for smerter. ??? Skal jeg tage det roligt eller søge læge?

Svar:

Hej
Tillykke med graviditeten. Man kan godt have lidt blødning under graviditet uden at det betyder spontan abort. Så medmindre du oplever egentlig blødning og smerter, behøver du ikke kontakte læge, men leve som normalt.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske