Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ønsker abort hurtigt

Spørgsmål:

Hej. Jeg er gravid og vil gerne have en abort hurtigst mulig, men min læge er først tilbage i næste uge d. 23 april.

Jeg har prøvet at ringe til en anden praktiserende læge som sage, at jeg skulle vente til næste uge, når min egen læge kommer tilbage, fordi jeg ikke er så langt henne.

Jeg vil bare gerne have min abort fortaget hurtigst muligt. Mine bryster gør så ondt og det højre bryst føles varmt. Jeg ringed også til en anden læge, men jeg nåede ikke at snakke med en, da jeg i køen hørte, at de kun vil tage imod akut. Og det ved jeg ikke om mit problem er.

Jeg ved ikke om jeg skal vente på min egen læge kommer tilbage?

Svar:

Hej
Du er ikke så langt henne i din graviditet, så du har måske lige fundet ud af, at du er gravid? Hvad får dig til at ønske abort? Og hvordan kan det være, at det skal være hurtigst mulig, er det pga dine brystgener?

Uanset om graviditeten er uønsket, så er abort er en stor beslutning, som det er vigtigt at bruge tid på. Mange fortryder deres abort. Der er ikke lang tid, til din læge er tilbage. Jeg vil opfordre dig til at bruge tiden på at undersøge dine muligheder, det skal din egen læge også tale med dig om, måske du kan tale med nogle fortrolige om din situation.

Læs evt på Abortliniens hjemmeside i brevkassen om andres erfaringer med abort, se evt også Min historie.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske