Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Burde jeg være nervøs?

Spørgsmål:

Hej, Jeg testede positiv d. 11/08-23, efter at have set lyserødt blod i mit udflåd natten før – dette var en uønsket graviditet og jeg fik en medicinsk abort d. 23/08-23. Jeg havde kraftige smerter og blødninger hele 7 dage og herefter aftog både smerterne og blødningen.

Jeg her d. 06/09-23 spotter den samme lyserøde farve i mit udflåd og får det utrolig dårligt.. kan jeg være uønsket gravid igen? Er det blodige udflåd ægløsning? Jeg er simpelthen så angst. Min kæreste og jeg føler selv vi har været forsigtige med beskyttelse og andet. Jeg sidder stadig med en positiv test, men jeg tænker dette er normalt da aborten er fundet sted for blot 3 uger siden.

Jeg har været til opfølgning hvor jeg er blevet afsluttet da HCG-niveauet var faldet som det skulle. Jeg håber jeg kan få et beroligende svar. På forhånd tak!

Svar:

Hej

Det er let at forstå, at du bliver bekymret. Men selvom der er forskel på kvinders cyklusser, så er det ikke særlig sandsynligt, at du allerede er blevet gravid igen. Måske skyldes blødningen i dit udflåd ægløsning, måske er det blod efter aborten. Den positive test skyldes din graviditet i august.

Hvis din blødning tiltager, vil jeg foreslå dig at kontakte din læge.

Hvordan var det for dig at få abort?

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske