Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hvad gør jeg?

Spørgsmål:

Hej.

Jeg er mor til verdens dejligste dreng på snart 4. Han er det bedste jeg ved. Jeg var 23 da jeg fik ham, det var planlagt, og alt gik godt. Min mand ønsker et barn mere, og jeg er nu gravid, faktisk 10+6. Men jeg har været i tvivl siden jeg så de to streger. Jeg er bange for, om jeg kan klare det, og om jeg reelt set gør det for alle andre end mig selv.

Svar:

Hej

Det lyder til, at du er planlagt gravid, men at du har haft svære uger, siden du fandt ud af, at du er gravid. Hvad gør dig i tvivl, om du kan klare et barn mere? Har du talt med din mand om den bekymring?

Din mand har ønsket et barn mere, hvad med dig? Du er i tvivl, om du “reelt gør det for alle andre end dig selv”. -Hvem er alle andre? Din mand? Din søn? Og?

Hvilken forskel er der mon på denne og din første graviditet?

Hvorfor skulle “verdens dejligste dreng” ikke få “verdens dejligste lillesøster/lillebror”? Hvem kan du tale med om din tvivl? Din mand? En veninde?

Overvejer du abort? Hvad tænker du om abort? Hvordan tror du, det vil være for dig, hvis du fik en abort? Læs evt i brevkassen om andres erfaringer med abort.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848

Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske