Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mistet lysten til sex efter abort

Spørgsmål:

Hej..
Jeg fik abort i februar og lige siden har jeg ikke haft den vilde lyst til sex? Er det normalt, tænker det snart 3 måneder siden ..
Har fundet sammen med en fyr som jeg glad for, min når det kommer til sex, stopper det lidt det hele?
Hvad kan jeg gøre?

Svar:

Hej
Det er naturligt at få psykiske følger af abort. Også at miste lyst til sex. Hvad tror du selv, det handler om? Hvad vil du gøre, hvis du bliver gravid igen? Skal din nuværende fyr være far til dit barn? Hvad fik dig til at vælge abort? Hvad tænker du om aborten nu? Hvordan har du det, bortset fra nedsat sexlyst?
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske