Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Missed abortion

Spørgsmål:

Hej

Jeg har haft en missed abortion i uge 10 hvor det var gået til grunde allerede i uge 6. Jeg fik to gange medicinsk og 1 kirurgisk Evac da der var rest væv tilbage. Nu er det 7 måneder siden og jeg har ikke opnået graviditet siden, selvom vi forsøger hver måned. Det fylder voldsomt meget og vi er nu blevet henvist til fertilitets udredning, som vi venter på.

Spørgsmålet er, er det meget normalt at der går så længe uden at opnå graviditet igen? Hvad kan vi selv gøre? Kan man risikere at arvæv blokerer?

Mvh…

Svar:

Det lyder som et hårdt forløb for dig/Jer.

Det er svært at svare på, hvor længe der går, inden man opnår graviditet igen. Kan godt forstå at det fylder rigtig meget for jer. Det er vigtigt at få snakket med nogle, om jeres oplevelse og jeres bekymringer for, hvornår en ny graviditet kommer.

Tal med din mand eller kæreste, og andre fortrolige om Jeres tab og længsel efter et barn mere.
Vær god ved dig selv, og vær tålmodig med dig selv. Tag dine følelser alvorligt og sørg over, hvad du har mistet.

I forhold til om arvæv kan blokere, vil jeg anbefale dig at opsøge enten din egen læge, eller spørge i forbindelse med den fertilitets udredning i skal igennem.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver.

Med venlig hilsen
Marianne Jørgensen, Abortlinieleder