Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Måske ønskebarnet er gået tabt

Spørgsmål:

Kære brevkasse…Jeg er 29 år, er gift med min bedste ven (34 år) igennem mange, mange år. Vi faldt pludselig pladask for hinanden, sådan meget uventet, men vi er som et match made in heaven. Vi blev hurtigt enige om, at hvis vi skulle have fælles børn, skulle det være forholdsvis hurtigt, da vi ikke ønsker at være ‘for gamle’.

Vi har begge 2 børn med ind i forholdet fra tidligere forhold/ægteskab, så vi har allerede 4 fantastiske, sammenbragte børn. Men vi ønsker os inderligt minimum 1 fælles barn.

Jeg fik så kun en pletblødning omkring sidste mens-perioden, tog en test og den var meget svagt positiv, og jeg fik mig regnet frem til at være mellem 4+0 og 4+2 da jeg tog testen… En uge senere tog jeg til lægen for at få bekræftet graviditeten, men her var testen pludselig tydeligt negativ, så jeg fik taget en blodprøve, som desværre ikke viste tegn på hcg, men lægen var ikke afvisende, da han mente det kunne være for tidligt at teste endnu…

Skulle så have haft min mens igår den 5/7, men den udeblev og jeg tog endnu en test, men denne var også negativ… Da jeg står op idag den 6/7, bløder jeg (ikke meget) klart, frisk rødt blod… Jeg har hele dagen igennem haft turevise mens-smerter i underlivet og er nu bange for at det er en spontan abort, jeg har aldrig før oplevet det og er helt vildt ‘bange’ og ret ked og frustreret over situationen… For det er virkelig et ønskebarn…Hvad tænker du det kan være?Kontakter selvfølgelig min læge i morgen tidlig hvis det fortsætter sådan her…På forhånd tak og mange frustrerede tanker fra den fortvivlede…

Svar:

Hej
Du havde håbet på graviditet og der var nogle tegn, der kunne tyde på graviditet, men nu er du fortvivlet pga blødning. Og ja, det tyder på tidlig spontan abort. Læs evt om spontan abort her: Spontan abort.
Og vær god ved dig selv og ta dig tid til at være ked af det.
Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske