Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kan ikke sætte et barn i verden, jeg ikke kan forsørge.

Spørgsmål:

Jeg har brug for hjælp, jeg kan ikke gennemføre min graviditet. Jeg er blevet ført fuldstændig bag lyset. Er idag blevet oplyst om et misbrug min kæreste er ude i. Han har sat os i gæld.

Jeg kan ikke klare graviditeten uden hans økonomiske støtte, jeg er selvstændig og mor til to fra et andet forhold. Jeg ved slet ikke hvordan vi skal få råd til at flytte herfra. Jeg vil virkelig ikke sætte et barn til verden jeg ikke kan forsørge. Og slet ikke for at tænke på mine to store børn. Håber virkelig i kan hjælpe mig!!

Svar:

Hej
Det lyder svært for dig og klart, at det er et chok at erfare, at din kæreste har et misbrug og I er sat i gæld. Hvem kan du tale med om det chok? Hvor langt er du henne i graviditeten? Har du glædet dig over graviditeten indtil du har fundet ud af din kærestes misbrug?

Hvad tænker du om abort? Hvordan tror du, du vil have det efter en evt abort? Læs evt i brevkassen om andres erfaringer med abort. Hvem kan hjælpe dig med at undersøge dine økonomiske muligheder?

Hvilken hjælp mon du ønsker fra Abortlinien?
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske