Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Bog: Kvinder og spontan abort

Bog: Kvinder og spontan abort

TABTE DRØMME
af Christina Lassen-Andersen

TABTE DRØMME

Kvinder og spontan abort
Af Christina Lassen-Andersen
Forlaget Fjorden
228 sider / 199,-

Du er ikke alene

I bogen TABTE DRØMME følger man 16 kvinder på deres rejse igennem tabet af deres ufødte barn. Kvinderne beskriver vejen igennem sorgen og de dybe aftryk tabet har sat i deres liv.

Bogen rummer mange forskellige følelser. Angst for en ny graviditet, angst for at miste igen, sorg over det tabte og bekymring over den indflydelse tabet af den ufødte vil få på parforholdet. Men det er også en bog om håb – håbet om at komme igennem.

I bogen møder man også en jordemoder, som fortæller, hvordan det er at sidde på den anden side. Bogen indeholder desuden forskellige faktabokse, med information om graviditet og abort.

Dette er en vigtig bog! Det er så vigtigt, at der er flere, som tør sætte ord på det som gør ondt. Disse familier har brug for at blive set og hørt. Der bliver med denne bog sat fokus på, at det er vigtigt og ok at snakke om den spontane abort. Vigtigt at ”ingen skal tie omkring en abort” (side 124).

En flot bog, som man får lyst til at læse.

Anmeldt af Marianne Jørgensen, leder af Abortlinien.

Fra bogen:

”Som kvinder sætter vi normalt en ære i evnen til at multitaske. Vi er stærke og kan håndtere rigtig meget. Men går du igennem en spontan abort, ændrer verden sig”. Lise, jordemoder (side 134).

”Det har sat dybe spor at miste, men jeg blev holdt i gang af et ukueligt håb om, at det kunne lykkes en dag”. Vibeke (side 119).