Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ked af det efter abort

Spørgsmål:

Jeg er 21 år og fik en abort for over to år siden.Jeg fortryder det meget, men gjorde det fordi mit forhold var meget nyt, og jeg ville have min uddannelse færdig. Er stadig sammen med fyren, men er tit ked af det over det. Jeg ønsker inderligt, vi skal have et barn, men han vil være helt klar, hvad også er det rigtige.

Mit problem er at jeg ikke har haft nogle jeg kunne snakke med det om efter aborten. Jeg ved ikke, om det er det rigtige at ville have et barn.Har det virkelig svært ved det valg, jeg traf dengang.

Svar:

Hej
Du fortryder din abort, du har ikke haft nogle at dele din sorg med og du ønsker inderligt et barn. Det lyder svært for dig. Der er mange kvinder som dig, der betaler en høj pris for abort og som fortryder. Du skriver, at dit problem er, at du ikke har haft nogle at tale med om dette.

Tal med en fortrolig

Det lyder ensomt. Har du prøvet at tale med din kæreste eller andre fortrolige om, hvordan du har det? Du er velkommen til at ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver om, hvad du føler og tænker. Læs evt i brevkassen om andres erfaringer med abort.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske