Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kan jeg få en senabort?

Spørgsmål:

Hej. Jeg er en ung pige på 20 og er gravid i 14. uge. Denne graviditet kom utrolig meget bag på mig og havde ingen ide om at jeg var gravid. Jeg er nu blevet henvist videre til ansøgning om senabort. Er chancerne store for den bliver godkendt? Mvh

Svar:

Hej
Det lyder meget svært for dig med din graviditet. Jeg kan ikke give dig svar på chancen for, at du får bevilliget senabort. Tilladelse gives i særlige tilfælde, der skal være særlige omstændigheder tilstede.
Hvem kan du tale med om din situation?

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk, både nu og hvis du får afslag på senabort.
På Abortliniens hjemmeside og i brevkassen kan du læse om abort, og om andre unges erfaringer med graviditet og abort.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske