Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kan ikke klare abort igen, hvis jeg er gravid

Spørgsmål:

Jeg er simpelthen så ked af jeg fik den abort. Jeg fik spiral i under den kirurgiske abort. Da jeg var gravid først gang og ingen gang 12 uger henne, fik jeg ømme bryster, underlige mavesmerter og hård mave. Og jeg spise også mere end jeg plejede.. Alle disse symptomer har jeg lige nu. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, vil ikke kunne klare at skulle igen det samme igen.

Ved godt at man skal bruge kondom osv. Men det bruger min kæreste og jeg ikke.
Jeg tror ikke at jeg ville klare at kunne komme igennem den abort, hvis at jeg er gravid.

Ang, tisseprøver nede ved lægen – jeg syntes ikke at det er behageligt at gå ned til ens læge hele tiden, for at tjekke. 1. gang jeg var gravid, var jeg nede og få taget 3 test. Alle sagde negativ. Men så var den 5 positiv. Det viste sig så, at jeg havde været gravid, mens at jeg fik taget de andre test?!

Svar:

Hej
Du tror, du er gravid. Du har tidligere fået abort og tror ikke, du kan klare endnu en abort. Du er “simpelthen så ked af den abort”.

Jeg vil opfordre dig til at finde ud af, om du er gravid. Nej, det er ikke altid behageligt at gå til lægen, og du har tidligere været igennem mange test før graviditeten blev konstateret. Men du bliver nok nødt til at gå til lægen igen.

Hvis du er gravid, er du velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske