Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kæreste gider ikke tage med til aborten

Spørgsmål:

Jeg skal have min medicinske abort i morgen, startede i dag.
Jeg føler mig bare så alene i det. Min kæreste gider ikke tage fri for at deltage eller komme med til lægen. Jeg har ikke lyst til ar fortælle andre det. Jeg er 19 og har ingen ide om, hvad jeg skal gøre.

Svar:

Hej
Du har lige fået medicinsk abort og har været alene i og om aborten. Din kæreste gad ikke deltage. Det er klart, at du føler dig alene. Hvordan har du det nu? Hvordan har du det med din kæreste? Hvad fik dig til at vælge abort? Har du talt med din kæreste om, hvad I vil gøre, hvis du bliver gravid igen?

Du har ikke lyst til at fortælle andre om aborten, hvordan kan det være? Jeg vil meget opfordre dig til at tale med din mor, en veninde eller en anden fortrolig. Abort er en alvorlig sag, det skal du ikke gå med alene.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske