Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Havde håbet kroppen selv ville afstøde

Spørgsmål:

Hej! Jeg er 41 år og har tid til en kirurgisk abort den 7. november. Fosteret er gået til i min livmoder. Jeg kan mærke at min krop er meget træt, og jeg har haft mave smerter i to dage nu. Jeg tænker en hel del og er lidt nervøs. Havde håbet på at min krop selv ville afstøde det døde foster men der sker ikke rigtigt noget… har dog menstruations lignende smerter. Hvor lang tid kan der gå før kroppen selv bliver klar til at aborterer?

Svar:

Hej
Det er trist for dig, at det lille foster gik til grunde, og at din krop ikke selv har aborteret. Det er klart, at det giver dig overvejelser og nervøsitet. Man kan ikke sige, hvorfor det nogle gange går sådan og hvor lang tid, der kan gå. Men pga risiko for infektion kan man ikke blive ved med at vente. Men måske bliver dine smerter tiltagende, og du begynder at bløde af dig selv, før d. 7/11.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske