Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ked af det, når jeg tænker på aborten

Spørgsmål:

Jeg har altid sagt jeg ikke vil have børn, men så skete det i en alder af 19 år, hvor jeg havde lidt over et år tilbage af uddannelsen. Min kæreste ville ikke have det, men jeg havde en mærkelig føles inden i og kunne ikke la være med og smile ved tanken, og min måde at tænke på forandrede sig.

Men jeg var nød til at skulle af med det, når kæresten ikke ville have det og havde læreplads at tænke på. Men det gjorde så ondt og jeg bliver ked af det og tænker tilbage på det, når jeg ser andre små børn og min kæreste kan ikke forstå, hvordan jeg har det. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre og har ikke nogen at snakke med om det, men det gør mig så ked af det at tænke på, at jeg dræbte det.

Svar:

Hej
Du har fået en abort og det gør dig ked af det. Du ved ikke, hvad du skal gøre, din kæreste forstår dig ikke og du har ikke andre at tale med om det. Du tænker på, at du dræbte dit barn, og det er selvfølgelig svært at have det sådan. Jeg vil foreslå dig at ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver. Du kan også skrive igen til post@abortlinien.dk. Læs evt i brevkassen om andres erfaringer med abort og kig på: Efter abort.

Nogle har gavn af at tale med en præst om skyld og tilgivelse fra Gud, det sætter dem frie til at leve igen. Hvis du har lyst til det, kan Abortlinien henvise til en præst i nærheden af dig.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske

01.10.14