Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Har det stadig svært tre år efter aborten

Spørgsmål:

Jeg vil høre om det er normalt efter tre år, at jeg stadig er rigtig ked af, jeg valgte en abort.
Jeg kommer ind i perioder hvor jeg bare er trist og nem til tåre.

Jeg er stadig sammen med den samme mand, og ønsker inderligt at få et barn, men kæresten vil gerne vente nogle år endnu.

Hvad kan jeg gøre for at få det bedre??

Svar:

Hej. Du er ked af, at du valgte en abort for 3 år siden og spørger, om det er normalt. –Ja, mange kvinder har det svært efter abort, også i lang tid. De færreste glemmer deres abort, det bliver en del af livsbagagen. Hvad kan du gøre for at få det bedre? Prøv at finde ud af, hvad der gør dig ked af det?

Skriv gerne dine tanker og følelser ned. Kan du dele dette med din mand? Eller andre fortrolige der vil lytte til dig og ikke neglisere, hvordan du har det. Var du forberedt på abortens høje pris? For mange kvinder kommer reaktionerne på abort bag på dem. Mange læger og andre professionelle “glemmer” at fortælle om abortens “bivirkninger”. Hvad fik dig til at vælge abort? Læs i brevkassen om andres erfaringer med abort.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver om dine tanker.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske