Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Graviditetsgener efter spontan abort

Spørgsmål:

Hej brevkasse.

I maj måned fik jeg medicinsk abort pga. missed abort. I denne graviditet var jeg meget plaget af kvalme og opkast. 6 uger efter medicinsk abort er vi gravide igen, men oplever desværre spontan abort i uge 7+5. I ugen op til den spontane abort oplevede jeg øget tendens til kvalme. Selvom det nu er en uge efter aborten, oplever jeg fortsat kvalme.

Min læge angiver, at jeg ikke skal have taget hcg-serum, da jeg oplevede at udskille en klump, men jeg kan godt blive usikker på, om min krop ikke helt har opfattet aborten siden jeg fortsat har kvalme. Er det normalt fortsat at have lidt graviditets gener efter spontan abort? Jeg har stort set ingen blødning længere.

Svar:

Hej
Det er trist for dig med dine aborter. Jeg kan godt forstå, dine symptomer bekymrer dig. Det er nogle dage siden, du har skrevet og hvis du fortsat har kvalme, synes jeg, du skal kontakte din læge igen.
Håber du snart bliver gravid igen, og at alt forløber komplikationsfrit.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske