Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid på minipiller

Spørgsmål:

Hej

Jeg er blevet uventet gravid, mens jeg er på minipiller. Jeg har først fundet ud af det nu og er i 16+2.

Jeg skal til samråd på torsdag hvor de skal vurdere om jeg kan få lov til en abort her i DK. Hvis det ikke lykkedes så vil jeg søge mod Sverige og få det gjort der. Men kan slet ikke gennemskue det. Nogen der har prøvet det og kan hjælpe med lidt informationer.

Svar:

Hej

Det lyder svært for dig med uventet graviditet, og når du lige har fundet ud af det, er du naturligt noget chokeret. Efter nogen tid lægger chokket sig måske og du kan orientere dig i muligheder. Hvem kan du tale med om din situation?

Jeg kender ikke til mulighederne i Sverige, søg evt på nettet.

På Abortliniens hjemmeside kan du læse om senabort og i brevkassen kan du læse om andres erfaringer med abort.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske