Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid - orker jeg et barn?

Spørgsmål:

Min mand og jeg har været sammen i 6 år. Vi har en pige fra september 13, en pige fra december 15 og lillebror fra februar 18 ( 4 måneder ) Nu står vi så igen med en positiv test. Jeg ved ikke om jeg ønsker det. Jeg orker ikke at være gravid igen og er bange for at miste overskuddet til vores børn.

Svar:

Hej
Du og din mand har 3 små børn og Jeres fjerde barn på vej. Du er i tvivl, om du orker barnet. Har du haft hårde graviditeter? Hvad kan lette dig under graviditeten? Ja, med 4 børn bliver der mere at se til end nu, overvej begge, hvad der skal til, for at I kan overskue at tage imod nr. 4? Overvejer du abort? Hvordan tror du det vil være for dig og Jer med abort?

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848
Håber det bedste for dig og Jer.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske