Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tanker om abort

Spørgsmål:

Jeg har fundet ud af i dag at jeg er gravid, men går men en følelse af, at jeg ikke vil have barnet. Jeg har en datter på 3 år og er alene mor. Jeg har været sammen med min kæreste i godt et år, men han virker ikke som om, han er klar til at blive far. Jeg har tænkt på, at jeg vil få det fjernet. For jeg ser ikke andet end at det er et stort problem, for jeg vil ikke have det. Mvh M

Svar:

Hej
Du har lige konstateret graviditet, og din kæreste virker ikke til at være klar til at blive far, og du vil heller ikke have barnet. Er du alligevel i tvivl ang abort? Eller hvad får dig til at skrive til Abortlinien?
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske