Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid og netop startet på drømmeuddannelse

Spørgsmål:

Hej jeg er 20 år gennem, den 1/6-2015 startede jeg på min drømme udannelse i en Ønskebørn butik og nu fandt jeg ud af igår at jeg er gravid… Hvad er ens muligheder i disse omstændigheder og er det muligt at klarer både barn og elevplads ???

Svar:

Hej
Tillykke med din graviditet! Det kan da ikke være et problem at blive gravid, når man arbejder i Ønskebørn –?! Hvis din leder problematiserer din graviditet og at du skal have orlov, så fremstår hun meget utroværdig i en børnetøjsbutik. Ja, selvfølgelig kunne du ønske at din graviditet var timet helt i fht din uddannelse, men mange børn er ikke planlagte, men bliver meget ønskede og højt elskede alligevel. Og mange unge får børn under deres uddannelse. Jeg vil opfordre dig til at tale med din studievejleder. Eftersom du skriver til Abortlinien, har du nok overvejet abort? Hvad har fået dig til det? Hvad tænker du om abort? Vær forberedt på, at nogle i dine omgivelser måske vil opfordre eller presse dig til abort, fordi de synes, det er for tidligt at blive mor osv. Men husk, at det er dig, der er gravid, det er dit barn og dig, der skal leve med dit valg, uanset hvad du vælger. Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske