Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid med min ekskæreste

Spørgsmål:

Hej jeg er en ung pige på snart 19 år. Jeg er gravid med min eks kæreste. Vi vidste ikke at vi var gravide. Jeg vil gerne have det fjernet, men hvad gør jeg. Kan jeg blive gravid igen, hvis jeg får en abort?

Svar:

Hej
Det lyder svært at være ung gravid med eks-kæresten. Hvad siger din eks-kæreste? Hvem kan du tale med?

Du skriver, at du gerne vil have det fjernet. Du kan læse om abort her https://abortlinien.dk/info/abort/ Abort bliver man henvist til gennem sin egen læge.

Selvom din situation er uventet og svær, så tag dig alligevel tid til at overveje dine muligheder. Abort kan ikke gøres om og mange fortryder. Læs evt i brevkassen om andres erfaringer med abort. Læs evt her om andre unges erfaringer: Gravid og bange og Gravid som 16årig.

Hvad tænker du om abort, udover om det kan forhindre dig i fremtidig graviditet?
Hvis du får abort, kan du sikkert godt blive gravid på et senere tidspunkt. I sjældne tilfælde, ved svær underlivsbetændelse efter abort, blive nogle sterile. Nogle ufrivilligt barnløse har tidligere fået abort.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske