Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Muligvis gravid med den forkerte

Spørgsmål:

Hej
Jeg ved ikke om I nogensinde har haft sådan et spørgsmål, men nu spørger jeg. Mit liv er simpelthen så kaotisk efter det her, jeg har lavet.

Jeg prøver at blive gravid med min kæreste, som har nedsat sædkvalitet. Det er meningen vi skal i behandling. I mellemtiden har jeg været fuld og haft ubeskyttet sex med en, og jeg tror nu, at jeg er gravid!

Kan og må man overhovedet få en abort, hvis man senere skal i fertilitetsbehandling? Jeg ved godt det er uansvarligt, særligt fordi jeg er 28!

Håber alligevel I vil tage det seriøst og sende et svar.

Svar:

Hej
Først vil jeg opfordre dig til at tage en test.
Ja, det er klart, at dit liv må være kaotisk. Og ikke mindst, hvis du er gravid.
Jeg ved ikke, om du kan få fertilitetsbehandling efter en provokeret abort.

Fortæl det til din kæreste

Har du fortalt din kæreste om din utroskab? Hvis ikke, vil jeg meget opfordre dig til at gøre det. Hvis du har, hvad siger han så? Hvis du er gravid, kan I jo vælge at beholde barnet. At du har svigtet din kæreste, er jo ikke ensbetydende med at du også skal svigte dit ufødte barn. Måske din kæreste vil tilgive dig? Og være far for barnet –?

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske