Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid med den forkerte mand

Spørgsmål:

Hej! Jeg er en pige på 29 år der i længere tid har forsøgt at blive gravid. Nu er jeg blevet det. I mellemtiden er jeg blevet dybt forelsket i en anden mand, end ham jeg er sammen med. Hvis jeg ikke var gravid ville jeg vælge den anden mand. Jeg overvejer abort. Det er vel ikke fair overfor mig selv, min kæreste eller det ufødte barn at jeg er så ulykkelig og forvirret?

Svar:

Hej! Ja, det lyder kompliceret. Men tillykke med at du er blevet gravid efter længere tids forsøg. Det lille barn, som du og din kæreste har længtes efter, er nu på vej. Du vil gerne være fair overfor dig selv, din kæreste og det ufødte barn. Hvordan kan du være det? -Ved at få en abort pga en pludselig forelskelse? -Ved at tale med din kæreste om, hvordan du har det? -Ved sammen at arbejde for jeres forhold og forberede jer på at blive en lille familie?
En abort er en stor beslutning, som de fleste kvinder får det svært med efterfølgende. Overvej derfor nøje, hvad du vil. Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og til at ringe til en rådgiver på Abortlinien 48394848.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske