Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

For unge til at få barn

Spørgsmål:

Hej. Jeg skriver til jer på vegne af min kæreste og jeg. Vi har idag fundet ud af at hun er 13,5 uger henne. Er der noget man kan gøre ved dette, hvis man ikke ønsker barnet. Vi er alt for unge og slet slet ikke parate til at tage hånd om et barn. Håber virkelig der er noget man kan gøre.

Svar:

Hej
Det lyder som noget af et chok for Jer at konstatere graviditet. Vidste I, at graviditet var sandsynlig? Har I været ved lægen eller hvordan har I fundet ud af, hvor langt din kæreste er henne i graviditeten? Hos lægen kan man søge om abort efter 12. graviditetsuge, i særlige tilfælde kan senabort bevilliges. Lægen kan også tale med Jer om alternative muligheder, fx bortadoption.

I er alt for unge til at tage hånd om et barn, skriver du. Hvor gamle er I? Har I talt med Jeres forældre om graviditeten?

Du/I er velkomne til at skrive igen til post@abortlinien.dk og I kan ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver om Jeres situation og muligheder.

Håber det bedste for Jer.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske