Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Er jeg mon gravid?

Spørgsmål:

Så ikke andre muligheder end at skrive her og spørge. Er en pige på 16 der er begyndt at se en fyr. Vi har så haft samleje uden kondom og han kom i mig. Jeg er på minipiller og har været det i over et år. Ved godt der er en meget lille chance for at blive gravid men synes jeg her på det sidste har følt mig utilpas med en smule kvalme og haft lidt trykken fra underlivet.

Jeg har tænk mig at tage en graviditetstest her i morgen. Jeg er bare virkelig nervøs for at jeg er gravid og i forhold til abort, for det har jeg valgt jeg skal. Håber i vil hjælpe mig for føler mig meget nervøs og forvirret lige nu.

Svar:

Hej
Det er en god ide at tage en test. Hvis den er positiv, er du velkommen til at skrive igen, til post@abortlinien.dk

Du er ung og er begyndt med sex. Overvej, at vente med sex til du kan overskue at blive gravid. Sex kan føre til graviditet, ingen prævention er 100% sikker. Sex er ikke et modenhedstegn, og man kan godt være kærester og lære hinanden godt at kende uden at have sex.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske

Relateret læsning: Er jeg gravid?