Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Medicinsk Abort

Spørgsmål:

Hej abortlinjen.

Jeg fik foretaget en medicinsk provokeret abort, hvor jeg tog stikpillerne mandag morgen. Omkring klokken 12 havde jeg voldsomme smerter, der ophørte da blødningen startede, hvor efter jeg blødte meget de første timer. Siden da, har jeg dog ikke blødt ret meget, og næsten kun når jeg alligevel er på toilettet. Er det normalt? Føler at efter hvad man har hørt, at jeg burde bløde mere?

Svar:

Hej

Det er nogle dage siden, du har skrevet, måske har du blødt igen, måske ikke. Det er forskelligt, hvor meget og hvor længe man bløder efter medicinsk abort. Hvis du får tegn på infektion (fx feber) skal du kontakte din læge.

Hvordan har du det psykisk efter aborten?

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske