Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bløder meget efter spontan abort

Spørgsmål:

Hej
Jeg havde to dage inden nytår en spontan abort 6+0.. Var til scanning og lægen kunne ikke se noget i min livmoder.. Eller jo noget der var noget der kunne ligne en blommesæk, men størrelsen på den var for lille i forhold til hvor langt jeg var henne.. Skulle derfor have taget blodprøver for at udelukke en graviditet udenfor livmoderen…

Mine tal er faldende..Jeg er begyndt at bløde og synes ikke blødning bliver mindre det er mest når jeg sidder på toilettet hvor det kommer ud i store klumper når jeg tisser og papiret er fuldstændig rødt når jeg tørre mig..

Det skal siges at det er min 3 abort.. 2 indenfor det sidste år.. Jeg er sådan set bare nervøs over blødning, har ikke ondt, men synes jeg bløder meget? Eller er det normalt og hvornår skulle blødningen blive mindre..

Denne her abort er slet ikke som de andre synes ikke blødningen var så voldsom og der kom der også en stor klump ud og derefter kun små… Denne gang er det kun små klumper kan det skyldes jeg ikke var så langt henne? Og jeg var længere henne sidst? Der var jeg i uge 9+0?

Svar:

Hej
Det er trist med din abort, og særligt trist at det er sket flere gange for dig.
Hvis din blødning ikke er aftagende nu efter ca en uge vil jeg foreslå dig at kontakte din læge. Måske skal du have en udskrabning.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske