Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Jeg er bange for at fortryde aborten

Spørgsmål:

Hej jeg har en søn på 18 måneder hvor jeg har været alene om ham da faderen bor i udlandet. Er blevet gravid og er 11 uger henne og har en tid til en kirurgisk abort har været meget i tvivl om jeg skulle beholde fostret eller ej. Er bange for at fortryde aborten ved ikke hvad jeg skal gøre.

Svar:

Hej
Det lyder meget svært for dig. Du har tid til abort, men er i tvivl om du vil fortryde aborten. Hvem kan du tale med? Hvad siger faderen? Hvad gør dig i tvivl om abort?

Hvordan tror du, du vil have det, hvis du beslutter at beholde barnet? Hvad kan hjælpe dig til at overskue at være alene med 2 børn? Hvordan ser dit netværk ud?
Hvordan tror du, du vil have det, hvis du får abort? Hvad tænker du om abort? Læs evt på Abortliniens hjemmeside om abort og mulige reaktioner bagefter. Læs evt i brevkassen om andres erfaringer med abort.

Overvej, hvad du helst vil leve med: barn eller abort. Du har ikke meget tid til at udsætte dine overvejelser, men jeg vil alligevel opfordre dig til at være helt sikker på, hvad du vil, før du vælger abort. Det kan ikke gøres om.

Du er velkommen til at ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver om dine overvejelser. Du kan også skrive igen til post@abortlinien.dk

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske