Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid går i 3. g

Spørgsmål:

Hej, jeg er 18 år og går i 3g. Jeg er blevet gravid og er meget i tvivl om hvad jeg skal stille op… Jeg hælder meget til en abort. Jeg har kun et deltidsjob, og vil ikke kunne tage imod et barn ihvertfald.

Jeg er i tvivl.

Svar:

Hej
Du er gymnasieelev og uventet gravid og meget i tvivl. Det er godt, du reagerer på din tvivl og bruger tid på at overveje, hvad du skal gøre. Hvornår har du fundet ud af, at du er gravid? Hvem har du talt med? Er du sammen med faderen? Du hælder meget til abort, men er meget i tvivl, hvad gør dig i tvivl? Hvad tænker du om abort?

Læs evt Min Historie og Ung og Gravid
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinen 48394848 og tale med en rådgiver om dine overvejelser.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske