Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Vil helst ikke ringe til egen læge

Spørgsmål:

Jeg er uønsket gravid, og nu har jeg og min kæreste aftalt, at det er en abort vi ender ud i. Men jeg ville helst ikke kontakte min egen læge. Er der andet jeg kunne gøre? F.eks ring til hospitalet direkte, – eller skal det gå igennem min egen læge først.

Svar:

Hej
På Abortliniens hjemmeside kan du bl.a. læse flg.:

Alternativ til egen læge:
De fleste vælger at gå til egen læge, men man kan også vælge at gå til en anden læge end sin sædvanlige. Det kunne f.eks. være en anden praktiserende læge, en læge ansat på gynækologisk klinik eller på privathospital. Oplysningerne om en foretaget abort sendes kun til egen læge, hvis man har givet sit samtykke til det.

Hvordan kan det være, at du ikke ønsker at kontakte din egen læge?
I brevkassen kan du læse om andres erfaringer med abort.

Håber det bedste for dig.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske